Szállítási feltételek, határidők

A vásárló a rendelés leadásakor az alábbi szállítási módok közül választhat:

Személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban.

A vevőszolgálatunk címe: 2112 Veresegyház, Margita utca 41. A csomag összeállítása után értesítést küldünk e-mailban a vásárló részére az átvétel lehetőségéről. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban és helyszínen még lehetőség van Budapesten a Pólus Centerben és Gödöllőn is.

MPL Futárszolgálat

A házhoz szállítást Magyarország területén az MPL futárszolgálaton keresztül biztosítjuk. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük vásárlóinkat a csomag feladásáról.

A futárral történő szállítás esetén a szállítási költségek díja:

0-20.000 Ft közötti megrendelés esetén 1290 Ft

20.0000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás INGYENES.

Mivel a futárszolgálat által a kiszállítás 08.00-17.00 óra között történik, ezért arra kérjük a vásárlókat, hogy szállítási elérhetőségének napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyenek kedvesek megadni. Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy és a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét és a termékek darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben a csomagolás sérült, jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Mennyiségi kifogást csak ebben az esetben fogadunk el.

A szállítási határidő 1-5 munkanap, azonban a tényleges időpont függ a futárszolgálattól is, ezért az ezektől való eltérésért az Eladó felelősséget nem vállal.